Заборгованість по будинках

Шановні співвласники!

Стабільна, оперативна та злагоджена робота нашого підприємства знаходиться у прямій залежності від рівня оплати споживачами отриманих послуг з управління багатократним будинком.

Більшість співвласників добросовісно виконують свої обов’язки та вчасно сплачують за надану послугу з управління багатоквартирними будинками. Але є також співвласники, які вирішили, що оплата житлово — комунальних послуг може здійснюватися виключно за їх бажанням, або не здійснюватися взагалі.

При наявності значної заборгованості ТОВ «МЖЦ» змушене звертатися до суду та стягувати борги у судовому порядку.

В цьому випадку на споживача додатково покладається обов’язок по сплаті судового збору, виконавчого збору, інфляційних та інших витрат, пов’язаних з організацією та проведенням виконавчих дій, що суттєво збільшує суму боргу споживача та займає тривалий період часу.

Підприємству для виконання поточного ремонту внутрішньобудинкових мереж, покрівлі, ліфтів та інших конструктивних елементів будинку необхідно вчасно закупити матеріали, розрахуватися за використану електроенергію для освітлення місць загального користування та живлення ліфтів, виплатити заробітну плату працівникам, сплати податки, а також для швидкої ліквідації аварійних ситуацій та технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж необхідно утримувати автотранспорт в належному стані, забезпечувати пальним та запчастинами.

Виконання всіх запланованих робіт можливе при умові 100% оплати за надані послуги та погашення заборгованості за попередні роки.

Станом на 01.10.2021 р. утворилась критично велика заборгованість співвласників за надану послугу з управління багатоквартирними будинками.

Стан розрахунків за отриману послугу з управління багатоквартирними будинками:

Щоб переглянути заборгованість по своєму будинку, будь ласка, оберіть вулицю:

Меню